وبسایت خبری کوردنیوزر،خبرها و رویدادهای ایران و جهان و مناطق کردنشین را در معرض دید بازدید کنندگان وکاربران محترم قرارمیدهد.ولازم به ذکراست وبسایت کوردنیوزکاملامستقل و وابسته به هیچ یک از جناحهای سیاسی نمیباشد. باتشکر مدیر وبسایت :علیرضاحسینی سقز
تواناییهای سقز و بانه
شنبه 2 / 12 / 1390 ساعت 0:33 | بازدید : 4912 | نویسنده : علیرضاحسینی سقز | ( نظرات )

نظری اجمالی بر تواناییهای سقز و بانه

 محمد سلیم زهرابی*
کردپرس: شهرستان بانه یکی از شهرستانهای آباد استان کردستان است و به علت مجاورت با مرز عراق به یکی از کانونهای تجاری استان و حتی کشور تبدیل شده است.

شهرستان بانه یکی از شهرستانهای 9 گانه استان کردستان است که مساحت آن 1425 کیلومتر مربع و بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1385 جمعیت کل شهرستان بانه 116773 نفر می باشد.

بانه در مرز ایران و عراق است که به واسطه هم مرز بودنش با عراق از موقعیت تجاری خوبی برخوردار است  ولی مشکلاتی از قبیل جاده پرپیچ و خم و نبود پارکینگهای طبقاتی و مراکز رفاهی در محمدوه بازار و خیابانهای کوچک باعث شده است که تا شهرهای اطراف به خود آیند تا از این موقعیت برای کشاندن میهمانان به شهر خود تلاش کنند.

اکنون شهرستان بانه یکی از شهرستانهای آباد استان کردستان است و به علت مجاورت با مرز عراق به یکی از کانونهای تجاری استان و حتی کشور تبدیل شده است.

قیمت بسیار ارزان کالا و مراکز تجاری متعدد و افزایش آنها در سایه امنیت حاکم بر منطقه و آب و هوای مطبوع و مناظر زیبا شرایطی را برای تبدیل شدن بانه به یکی از قطبهای گردشگری کشور مهیا نموده است.

در ادامه باید به بازارچه مرزی سیران بند اشاره کرد که دومین بازارچه مرزی استان می باشد و در فاصله 18 کیلومتری از شهر بانه قرار دارد و فعالیت خود را در اولین سال تاسیس با 600 نفر پیله ور آغاز کرد که در اثر ضعف مالی به 80 نفر در سال 80 تنزل پیدا کرد ولی علی الرغم کاهش تعداد افراد در حجم مبادلات به ویژه صادرات روندی صعودی داشته است و باتوجه به این که بازارچه از پتانسیل خوبی برای تبدیل شدن به یکی از مهمترین مراکز تجاری و اشتغالزایی برخوردار می باشد، نیازمند توجه هر چه بیشتر مسئولین است.

شهرستان سقز نیز دومین شهر از لحاظ وسعت و جمعیت در استان کردستان می باشد و همچنین یکی از تاریخی ترین شهرهای کشور است. از لحاظ صنعتی بعد از سنندج و قروه در رتبه سوم قرار گرفته و علیرغم پتانسیلهای فراوان آن در بخش صنایع تبدیلی و معادن بخش صنعتی سقز به موازات توسعه صنعتی کشور و استان توسعه نیافته است و نیازمند اقدامات بیشتری در این خصوص می باشد.

از مزایای سرمایه گذاری در شهرستان سقز می توان به موقعیت استراتژیک و موقعیت جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر جاده شمال به جنوب اشاره کرد که دارای موقعیت ویژه ای است.

بازارچه مرزی سیف واقع در 60 کیلومتری سقز – مریوان که در سال 1377 فعالیت خود را آغاز کرد یکی از مهمترین مراکز اشتغالزایی در منطقه طی سالیان گذشته بوده است و علی رغم کمبودها و محدودیتهای فراوان رفاهی در آن از فعالیت خوبی برخوردار می باشد که امید است در آینده نزدیک از تمام پتانسیل آن جهت اشتغال و توسعه اقتصادی با مدیریت صحیح و کارا استفاده گردد.

zohraby.mihanblog.com

*فوق لیسانس مدیریت بازرگانی  



|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نظر سنجی

بنظرشماكدام يك ازشهرهاي كردنشين زيربيشترهدف تهاجم فرهنكي قراركرفته است؟

آرشیو مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان kurdnews و آدرس kordstan.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را د




آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 5108
:: کل نظرات : 147

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 47

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 2101
:: باردید دیروز : 3105
:: بازدید هفته : 19808
:: بازدید ماه : 69234
:: بازدید سال : 2201023
:: بازدید کلی : 6101202